Kur'an Kurslarımız yararına İlimiz Merkezinde Bulunan Camilerimizin bahçesinde halkımıza açık olarak gıda pazarlama yoluyla kermes düzenledik. İl Müftümüz Ömer Kardaş ve İl Müdürlerimiz İle Yapılan açılışın ardından Cuma Namazını mütakiben Merkezimizde bulunan Camilerimizin bahçesinde de satışlarımız başladı.

Bu haber 28 May 2015 tarihinde yayınladı.

Bu haber 24 Nisan 2015 tarihinde yayınladı.

2015 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Müftüsü Ömer kardaş, Şube Müdürü Mehmet Şen,

Şef Vekili Bülent süner, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Mutlu Çay hafta münasebetiyle çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler

Bu haber 17 Nisan 2015 tarihinde yayınladı.
  • Yazar: Müftülük
  • Görüntülenme: 154
  • Kategori: ---

2015 Yılı Kutlu doğum Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Tunceli kapalı cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlüler arasında İl Müftülüğümüz tarafından Kutlu doğum Haftası bilgi yarışması yapıldı.

Bu haber 14 Nisan 2015 tarihinde yayınladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğine istinaden İlimiz Nazımiye İlçe Müftülüğünde münhal bulunan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği kadrosu için 07/04/2015 Salı günü sözlü/uygulamalı sınav yapılacaktır. İsteklilerin en geç 06/04/2015 Pazartesi günü İlimiz Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. İlgililere ilanen duyurulur.

Bu haber 02 Nisan 2015 tarihinde yayınladı.

Merkez KYK Kur’an kursumuzda “8-Mart Dünya Kadınlar Gününü” dolayısıyla bir programa gerçekleştirildi. Katılımcılara gül dağıtıldı, ikramlar yapıldı. Daha sonra İl Müftümüz Ömer Kardaş yaptığı konuşmada; Son yıllarda kadın hakları konusunda dünya da ve ülkemizde çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesine...

Bu haber 13 Mart 2015 tarihinde yayınladı.

Ramazan 2014

Kutludoğum 2015