İl Müftüsü Hüseyin Yıldırım'ın Kararname ile Tayininin çıkması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Bu haber 14 Ağustos 2014 tarihinde yayınladı.
  • Yazar: Müftülük
  • Görüntülenme: 159
  • Kategori: ---

Tunceli İl Müftülüğünce Merkez  Paşalar Camii'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif büyük ilgi gördü

Bu haber 25 Temmuz 2014 tarihinde yayınladı.

Çocuk İftarları kapsamında  birincisi Yunus Emre Camii ve Kız Kur’an Kursu görevlileri tarafından ikincisi  Perkez Paşalar Camii görevlileri ve üçüncüsü ise Merkez Paşa Camii görevlileri tarafından organize edildi.

Bu haber 15 Temmuz 2014 tarihinde yayınladı.

Tunceli il Müftülüğünce Merkez Paşalar Camii bahçesinde 11/07/2014 tarihinde halka açık iftar programı düzenlendi.

Bu haber 14 Temmuz 2014 tarihinde yayınladı.
Bu haber 08 Temmuz 2014 tarihinde yayınladı.

Sevgi ayı,rahmet ayı bereket ayı,ve mağfiret ayı yine bütün insanlığı kucaklayarak geldi.Yüce Mevla varlığı ve yokluğu hatılatıyor bizlere fakirin, yoksulun ve kimsesizin halinden anlamayı,farkında olmayı  hatırlatıyor  ve  ''Ey İman denler! Hiçbir alışverişin, hiçbir dostluğun ve hiçbir şefaatin olamdığı kıyamet günü gelmeden önce, size rızık olarak verdiklerimizden Allah yolunda harcayn.İnkar edenler ise zalimlerin ta kendileridir.hitabıyla  uyarıyor bizleri.Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bizlerde ''Hiç kimse kimsesiz kalmasın bu ramazan ve her ramazan'' teması ile Yüce rabbimizin bu uyarısına muhatap oluyoruz.

Bu haber 05 Temmuz 2014 tarihinde yayınladı.

Ramazan 2014

Sitemizi Beğendiniz mi?